Event Free@home wireless – Smart Home voor iedere woonsituatie

Free@home wireless – Smart Home voor iedere woonsituatie

Mar
2

Smart Home met Busch-free@home®.

Huisbesturing was nog nooit zo gemakkelijk.free_at_home-300x200-06

Eenvoudig slim. Busch-free@home® maakt van uw huis een intelligente woning. Jaloezie, licht, verwarming, airco, deurcommunicatie of scènes: eenvoudig (op afstand) te bedienen met schakelaar aan de wand, met de laptop, tablet of smartphone. Eenvoudig, praktisch, comfortabel en energie-efficiënt. En bijzonder voordelig met slechts geringe meerkosten ten opzichte van een conventionele elektrische installatie.

Plezier in eenvoud.

Huisbesturing met Busch-free@home® is een waar genoegen. U kunt namelijk alle functies individueel oproepen met een schakelaar, het Busch-free@homePanel, een webinterface of met een app voor smartphone en tablet. Dat geeft een volkomen nieuw gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid van tijd en ruimte. Vanaf iedere plek in het huis of waar dan ook ter wereld kunt u het licht schakelen, jaloezieën bewegen of de ruimte op temperatuur brengen.

free_at_home-300x200-01Geprogrammeerd op eenvoud.

De bijzonder gebruiksvriendelijke app van Busch-free@home® maakt de huisbesturing met smartphone of tablet zo eenvoudig als het surfen naar een internetsite. Met deze multifunctionele afstandsbediening kunt u ook zonder veel voorkennis instellingen achteraf wijzigen. Alle functies zijn natuurlijk
ook via de webinterface met laptop of pc gemakkelijk te configureren.

 

Snelle scènewissel.

Een complete scène wordt opgeroepen met slechts één druk op de knop op een schakelaar, op het Busch-free@homePanel, de pc, laptop, smartphone of tablet. Zo kunt u bijvoorbeeld de woonkamer binnen enkele seconden in scène zetten voor het ontvangen van gasten of voor een ontspannende avond voor de buis.

De alles uit-knop.

De eenvoudigste manier om alles uit te schakelen is de alles-uit-knop. Bijzonder praktisch bij het verlaten van het huis, want zo worden alle aangesloten apparaten in alle vertrekken tegelijkertijd uitgeschakeld. Omdat deze functie al voorgeprogrammeerd is, hoeft u dat niet meer te doen.

Configuratie met de app.free_at_home-300x200-04

Eenvoudig te bedienen. De configuratie met de Busch-free@home®-app is gemakkelijk te begrijpen en vooral ook snel. Eerst worden alle in de ruimtes aanwezige apparaten op het display van de tablet of laptop geactiveerd. En daarna kunt u beginnen met het aanpassen van de instellingen. Helderder of donkerder. Warmer of koeler. Opslaan. Open of dicht. Vroeger of later. Klaar.

 

Smart Home oplossingen zijn maatwerk. Wilt u meer tips over een Smart Home installatie? Of wilt u een Smart Home installatie installeren? Neem dan hier contact op met onze Smart Home adviseur.

Top