Header Image
Beveiliging Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Eén aanspreekpunt voor al uw beveiligingsinstallaties is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Makkelijker kan het niet. Elektro Actief is van alle elektrotechnische markten thuis en biedt u op maat gemaakte oplossingen. Ook als het gaat om service en onderhoud. Op basis van uw wensen verzorgen wij het noodzakelijke, en vaak ook wettelijk verplichte onderhoud. Bij storingen kunt u 24 uur per dag op ons rekenen. Zo zorgen wij voor uw veiligheid, comfort en continuïteit.

Comfort

De service en het onderhoud van Elektro Actief draagt bij aan comfort. We zijn 24 uur per dag beschikbaar wanneer u een storing heeft en helpen u snel. Wij zorgen voor het wettelijke onderhoud, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Continuïteit

Voor de continuïteit van uw onderneming is het belangrijk dat uw beveiligingsapparatuur goed functioneert. Elektro Actief zorgt ervoor dat uw apparatuur zonder problemen of storingen draait. Wij garanderen de continuïteit van uw onderneming.

Het is belangrijk dat uw beveiligingsinstallaties regelmatig gecontroleerd worden. Wij beschikken over de vakbekwaamheid en ervaring voor de service en het onderhoud aan elektrotechnische beveiligingsinstallaties.

Neem contact met ons op als u een storing heeft of een onderhoudscontract wilt afsluiten. Voor een storing kunt u contact opnemen met onze storingsdienst. Deze is 365 dagen per jaar 24 uur bereikbaar via ons algemene telefoonnummer (0174) 29 88 77.

Top