Header Image

ICT

Elektro Actief uit Wateringen denkt graag met u mee op het gebied van ICT

Automatisering is een integraal onderdeel van bijna alle bedrijfsprocessen en van groot belang voor het optimaal functioneren van uw organisatie. Goede ondersteuning is daarbij essentieel. Een belangrijke managementvraag is of u uw automatisering zelf blijft ontwikkelen of deze gedeeltelijk of geheel gaat uitbesteden aan een gespecialiseerde partner?

Met Elektro Actief kiest u voor een samenwerkingsovereenkomst met een betrouwbare ICT-partner. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen en beheren van automatiseringssystemen. Door onze expertise en praktische aanpak kunnen wij uw automatisering efficiënter en daardoor voordeliger voor u beheren.

Wij helpen u de mogelijkheden van internettechnologie optimaal te benutten

Elektro Actief kan voor u pragmatische en effectieve internetoplossingen realiseren. Onze ICT-specialisten helpen u de mogelijkheden van internettechnologie optimaal te benutten. Of het nu gaat om een intranet, e-mail, hosting, beheer, bellen via internet (VoIP), security of het koppelen van uw backoffice met behulp van internettechnologie.

Elektro Actief denkt graag met u mee op het gebied van ICT. Neem contact op voor meer informatie en de uitgebreide mogelijkheden.

Top