Service en onderhoud beveiligingsinstallaties

Service en onderhoud beveiligingsinstallaties

Service en onderhoud beveiligingsinstallaties

Eén aanspreekpunt voor al uw beveiligingsinstallaties is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Makkelijker kan het niet. Elektro Actief is van alle elektrotechnische markten thuis en biedt u op maat gemaakte oplossingen. Ook als het gaat om service en onderhoud. Op basis van uw wensen verzorgen wij het noodzakelijke, en vaak ook wettelijk verplichte onderhoud. Bij storingen kunt u 24 uur per dag op ons rekenen. Zo zorgen wij voor uw veiligheid, comfort en continuïteit.

Comfort

De service en het onderhoud van Elektro Actief draagt bij aan comfort. We zijn 24 uur per dag beschikbaar wanneer u een storing heeft en helpen u snel. Wij zorgen voor het wettelijke onderhoud, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Continuïteit

Voor de continuïteit van uw onderneming is het belangrijk dat uw beveiligingsapparatuur goed functioneert. Elektro Actief zorgt ervoor dat uw apparatuur zonder problemen of storingen draait. Wij garanderen de continuïteit van uw onderneming.

Het is belangrijk dat uw beveiligingsinstallaties regelmatig gecontroleerd worden. Wij beschikken over de vakbekwaamheid en ervaring voor de service en het onderhoud aan elektrotechnische beveiligingsinstallaties.

Neem contact met ons op als u een storing heeft of een onderhoudscontract wilt afsluiten. Voor een storing kunt u contact opnemen met onze storingsdienst. Deze is 365 dagen per jaar 24 uur bereikbaar via ons algemene telefoonnummer (0174) 29 88 77.

Veiligheidsadvisering

Wij adviseren u graag bij een structurele aanpak van de beveiliging. Een risicoanalyse is altijd gericht op het voorkomen van schade. Wij ondersteunen u graag bij een structurele aanpak van de beveiliging van uw kantoor en bedrijf.

Beveiligen werkt pas echt als er beleidsmatige, organisatorische en elektrotechnische maatregelen zijn genomen die op elkaar afgestemd zijn. Op het gebied van elektrotechnische beveiliging is veel mogelijk.

Bij het uitvoeren van een gedegen risicoanalyse worden alle aspecten die te maken hebben met veiligheid uitvoerig behandeld. Elektro Actief heeft de kennis en expertise in huis om tot een gedegen advies te komen. Aan de hand van de resultaten van een risicoanalyse wordt op basis van uw wensen een beveiligingsplan opgesteld.

Beperk uw risico en voorkom schade. Maak vandaag nog een afspraak met onze beveiligingsadviseur en neem contact op.

(0174) 29 88 77
info@elektro-actief.nl