Service en onderhoud

Service en onderhoud
Service-en-onderhoud-installaties-Elektro-Actief-Wateringen

Marcel Volkering van Elektro Actief: “onderhouden is beter dan repareren”

Eén aanspreekpunt voor al uw elektrotechnische installaties. Makkelijker kan het niet. Elektro Actief is van alle markten thuis en biedt u op maat gemaakte oplossingen, ook als het gaat om service en onderhoud. Marcel Volkering van Elektro Actief: “onderhouden is beter dan repareren. Op basis van uw wensen verzorgen wij het noodzakelijke, en vaak ook wettelijk verplichte onderhoud. Bij storingen kunt u 24 uur per dag op ons rekenen. Zo zorgen wij voor uw veiligheid, comfort en continuïteit.”

Veiligheid

Volgens de Arbowet moet een werkgever een veilige omgeving creëren en de veiligheid waarborgen voor werknemers. Elektro Actief kent de regels en weet hoe belangrijk een veilige werkplek is. Wij verzorgen het noodzakelijke onderhoud en verlenen de service die nodig is om de veiligheid te garanderen. Dit doen wij met onze jarenlange ervaring en vakbekwaamheid in elektrotechnische installaties.

Comfort

De service en het onderhoud van Elektro Actief zorgt voor comfort. We zijn 24 uur per dag beschikbaar als er een storing is en helpen u snel. Wij zorgen voor het wettelijke onderhoud en u heeft er geen omkijken naar.

Continuïteit

Voor de continuïteit van uw onderneming is het belangrijk dat uw elektrotechnische apparatuur goed functioneert. Elektro Actief zorgt er met onderhoud voor dat uw apparatuur storingsvrij werkt. Wij garanderen hiermee de continuïteit van uw onderneming.

Het is belangrijk dat elektrotechnische installaties regelmatig gecontroleerd worden. Laat uw elektrotechnische installaties controleren om storingen te voorkomen. Wij beschikken over de expertise om goede service en het onderhoud te verlenen.

Neem contact met ons op voor een storing of onderhoudscontract.

(0174) 29 88 77
info@elektro-actief.nl