Licht en krachtstroom installaties

Licht en krachtstroom installaties

Licht- en krachtstroominstallaties voor het MKB

Een licht- en krachtstroominstallatie vormt het hart van een elektrotechnische installatie. Voor een veilige, duurzame en storingsvrije installatie is kennis van de voorschriften en de vaardigheid om goede kabelberekeningen te maken noodzakelijk, net als het toepassen van de meest moderne technieken en producten. Elektro Actief uit het Westland voorziet u van een doordacht plan waarmee uw installatie moeiteloos en veilig een groot vermogen levert.

Een veilige realisatie van uw licht- en krachtstroominstallatie

Bij een licht- en krachtstroominstallatie zijn de kennis van voorschriften en het maken van kabelberekeningen het belangrijkste. Hiermee wordt een veilige installatie gerealiseerd. Een krachtstroominstallatie bestaat voor ongeveer 90% uit kabels die verborgen zijn in een pand. Ook voor het onderhoud van uw licht- en krachtstroominstallaties kunt u Elektro Actief inschakelen. Met onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van elektrotechnische installaties, ontzorgen wij u en uw technische dienst graag. Als u uw onderhoud aan ons uitbesteedt, dan weet u zeker dat de continuïteit van uw bedrijfsprocessen is gewaarborgd.

Licht en krachtstroom installaties

Duurzaamheid en veiligheid: halogeenvrije bekabeling

Elektro Actief legt een licht- en krachtstroominstallatie aan met duurzame halogeenvrije kabels. De kabels zijn ook bij brand veiliger, omdat er minder rook vanaf komt.

Wanneer is uw licht- en krachtstroominstallatie voor het laatste grondig onder de loep genomen?

Net als bij een auto kunt u heel lang zonder controle en onderhoud, maar als het mis gaat, dan is de schade aanzienlijk. Voorkom dit en laat uw licht- en krachtstroominstallatie goed onderhouden. Wij brengen de status van de licht- en krachtstroominstallatie in kaart en stellen samen met u een onderhoudsplan op.

Wilt u meer informatie over de aanleg en het onderhoud van uw licht- en krachtstroominstallatie? Neem dan contact op met Elektro Actief.

(0174) 29 88 77
info@elektro-actief.nl