Header Image
Duurzaamheid Laadpunten Oplaadpunt Renault ZOE

Oplaadpunt Renault ZOE

Het opladen van de Renault Zoe

Het opladen van de Renault Zoe kunt u doen via het stopcontact of via een oplaadpunt. Wilt u uw Renault Zoe snel opladen dan is een oplaadpunt noodzakelijk. Bij Elektro Actief kunt u kiezen uit een ruim assortiment en luisteren we naar uw wensen en behoeften. Hieronder leest u meer over oplaadpunten, de ervaring van klanten en de specificaties van de Renault Zoe.

Hoe kunt u het beste opladen: met een stopcontact of met een oplaadpunt?

Het opladen via een oplaadpunt gaat een stuk sneller dan het laden via een stopcontact. Via een oplaadpunt heeft u de Renault Zoe opgeladen in 2 uur. Via een stopcontact duurt dit meer dan 9 uur. Bovendien is het veiliger om op te laden met een oplaadpunt. Bij het opladen via een stopcontact is er een verhoogde kans op brand en smeltrisico van uw stopcontact. Wilt u veilig en snel uw elektrische auto opladen, dan raden wij aan om te laden via een oplaadpunt.

Het opladen van uw Renault Zoe op gemeentelijke grond

Een oplaadpunt thuis laten plaatsen is anders voor iemand uit een grote stad. Toch is dit geen probleem. De overheid en de gemeenten stimuleren elektrisch rijden. Er zijn veel openbare oplaadpunten beschikbaar in grote steden zoals Eindhoven, Amsterdam en Alkmaar. Mocht u toch een oplaadpunt dichterbij uw huis willen, dan kunt u een verzoek indienen voor een openbaar oplaadpunt. Voor meer informatie kunt u kijken op de site van uw gemeente.

De voordelen van het opladen bij Elektro Actief: uw duurzame installateur

Elektro Actief maakt uw oplaadpunt gebruiksklaar, past uw groepenkast aan en werkt kabels en dergelijke voor u weg. Wij hebben een breed assortiment van oplaadpunten waardoor wij altijd aan uw wensen en behoeften kunnen voldoen. Het oplaadpunt is binnen een paar uur geïnstalleerd. U heeft al een oplaadpunt voor €795,00 excl. btw en plaatsingskosten.

De voordelen op een rijtje:121_renault_31741_1_6-300x200

  • Goedkope laadpalen
  • Veel keuze
  • Vlotte service
  • Advies op maat

De controle van de aardschakelaar

De aardschakelaar moet jaarlijks gecontroleerd worden. Deze service verleent Elektro Actief graag aan u.

De Renault Zoe

De Renault ZOE is een betaalbare elektrische auto. Hij is stil en ontzettend duurzaam. De Zoe stoot geen CO2 uit. Hierdoor heeft u een lagere bijtelling en betaalt u geen motorrijtuigen- en aanschafbelasting.
De Renault Zoe heeft een synchroonmotor met een vermogen van 88 pk. De aandrijving zit voorin en de auto heeft een topsnelheid van 135 km/u. In 13,5 seconden trekt u op van 0 naar 100 km/u. De maximale actieradius is 210 kilometer. Maar er wordt aangeraden om rekening te houden met 150 kilometer. De Renault Zoe is dus een echte stadsauto. Ideaal voor de kleinere afstanden.

Ervaringen van onze klanten

Henk Van der Loo:
“Elektro Actief had ons oplaadpunt al geïnstalleerd, voordat onze auto was afgeleverd.”

Het gezin van der Loo besloot een Renault Zoe aan te schaffen en een oplaadpunt te laten plaatsen via Elektro Actief. Meneer van der Loo: “De Renault Zoe is ideaal voor de kleinere afstanden, het is een mooie auto met een ongelofelijk duurzaam vermogen. We besloten een oplaadpunt aan te schaffen bij Elektro Actief, omdat een kennis van ons zo positief was over het bedrijf. We zijn blij met hun advies. Elektro Actief had ons oplaadpunt al  geïnstalleerd, voordat onze auto was afgeleverd. En het werkt perfect!”

Laat uw oplaadpunt voor de Renault Zoe nu installeren!

De oplaadpunten van Elektro Actief zorgen voor snel, gemakkelijk en veilig opladen. Laat nu uw oplaadpunt installeren! Neem hier contact op voor een duurzaam advies op maat met onze besparingsadviseur of voor meer informatie over de plaatsing.

Top