Header Image
Duurzaamheid Laadpunten Oplaadpunt voor uw Nissan Leaf

Oplaadpunt voor uw Nissan Leaf

Uw Nissan Leaf opladen

De Nissan Leaf is volledig elektrisch. U moet dus wel opladen. Maar hoe gaat u dat doen? Elektro Actief vertelt u alles over de oplaadpunten, specificaties en ervaringen van klanten. Hierdoor kunt u weloverwogen een keuze maken over het oplaadpunt voor uw Nissan Leaf.

Wat wordt aangeraden: laden via stopcontact of oplaadpunt?

Elektro Actief raadt laden via een oplaadpunt aan. Laden via een stopcontact brengt namelijk een aantal risico’s met zich mee. Het opladen duurt 10 uur, de Nissan wordt niet maximaal opgeladen en er is een kans op het smelten van uw stopcontact.

Het opladen via een oplaadpunt zorgt ervoor dat u in 6 uur klaar bent met opladen, er wordt maximaal geladen en er is geen risico op het smelten van uw stopcontact. Veilig en snel opladen doet u dus met een oplaadpunt.

Uw eigen oplaadpunt voor uw Nissan Leaf via Elektro Actief: uw duurzame installateur

Wij leveren meer dan alleen een oplaadpunt. Elektro Actief maakt aanpassingen aan uw groepenkast, legt voedingskabels en werkt alles keurig voor u weg. Wij bieden u een ruim assortiment van oplaadpunten en luisteren naar uw wensen en behoeften. Binnen een paar uur heeft u deze gebruiksklaar staan. U hoeft niet meer naar uw oplaadpunt om te kijken. U heeft al een oplaadpunt voor €795,00 excl. btw en plaatsingskosten!

De voordelen op een rijtje:

  • Goedkoop
  • Ruim assortiment
  • Snel
  • Vrijblijvend advies

Voor de veiligheid is het noodzakelijk dat de aardschakelaar elk jaar gecontroleerd wordt. Uw duurzame installateur doet dit graag voor u. U kunt deze service elk moment afsluiten.

Waar gaat u uw Nissan Leaf opladen? Thuis of in de stad?

U kunt uw auto natuurlijk thuis opladen. Maar in een grote stad als Amsterdam wordt dit lastig. Wanneer u een oplaadpunt in uw buurt wilt kunt u een verzoek indienen bij de gemeente voor een openbaar oplaadpunt op gemeentelijke grond. De overheid en de gemeenten stimuleren elektrisch rijden en er zijn veel openbare oplaadpunten beschikbaar.

Ervaringen van onze klanten

Meneer Kroot over zijn oplaadpunt:
“Ik ben er blij mee en mijn Nissan Leaf is er vol van!”

Meneer Kroot: “Ik kocht mijn Nissan Leaf en ging direct op zoek naar een installateur met ervaring op het gebied van oplaadpunten. Ik kwam toen terecht bij Elektro Actief. Dit bleek de perfecte match te zijn. Elektro Actief heeft het oplaadpunt perfect geïnstalleerd. Ik ben er heel blij mee en mijn Nissan Leaf is er vol van!”

Bij de Nissan Leaf heeft u een lagere bijtelling en betaalt u geen motorrijtuigen- en aanschafbelasting 

Nissan is altijd bezig met het verbeteren van de elektrische auto’s. De Nissan Leaf is hier een voorbeeld van. Het is de meest verkochte elektrische auto ter wereld. Deze volledige elektrische bolide heeft geen CO2-uitstoot. Hierdoor heeft de wagen een lagere bijtelling en betaalt u geen motorrijtuigen- en aanschafbelasting.

Duurzaamheid en stilte, daar staat de Nissan Leaf voor. De auto is volledig elektrisch waardoor hij niks uitstoot. Er wordt gebruikgemaakt van een gelamineerde lithium-ion batterij. Hij heeft 109 pk en een topsnelheid van 145 km/u. U accelereert in slechts 11 seconden naar de 100 km/u. De actieradius ligt rond de 200 kilometer. De Nissan Leaf is dus een ideale auto voor de kortere afstanden.

Installeer nu uw oplaadpunt voor de Nissan Leaf

Opladen gaat sneller, gemakkelijker en veiliger via een oplaadpunt van Elektro Actief. Neem hier contact op voor een duurzaam advies op maat met onze besparingsadviseur of voor meer informatie over de plaatsing.

Top