Header Image
Elektrotechniek Led-buitenverlichting

Led-buitenverlichting

Led-buitenverlichting van Elektro Actief houdt indringers buiten

Led-buitenverlichting is meer dan verlichting! Zo houdt goede buitenverlichting ook indringers tegen. Bij de buitenverlichting van Elektro Actief kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen en typen. Wij bieden u een lichtplan, installeren uw verlichting snel en kunnen het onderhoud verzorgen. Hierdoor gaat er geen kostbare energie verloren.

Het lichtplan: een goede voorbereiding is het halve werk

Bij het aanleggen van led-buitenverlichting is een goede voorbereiding het halve werk. Het beste is om eerst een lichtplan op te stellen. Hierdoor ontstaat er een beeld van de omgeving. U kunt bijvoorbeeld met led-buitenverlichting de nadruk leggen op uw mooie pand. Elektro Actief brengt dit samen met u in kaart, zodat de verlichting volledig aan uw wensen voldoet.

Buitenverlichting van Elektro Actief:

  • Kan tegen alle weersomstandigheden
  • Biedt veiligheid
  • Past in de omgeving
  • Brengt sfeer
  • Is energiezuinig
  • Voldoet aan uw wensen

Er is tegenwoordig een enorm assortiment met goede led-buitenverlichting. Bovendien heeft ledverlichting veel voordelen. Zo kunt u ledlampen dimmen en ze kunnen uitkomst bieden op moeilijk bereikbare plaatsen. Ledverlichting straalt daarnaast meer licht uit bij lage temperaturen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buitenreclame.

Elektro Actief zorgt voor onderhoud

Om het meeste rendement uit de verlichting te halen is onderhoud belangrijk. Met goed onderhoud kunt u wel 20% besparen in de verlichtingskosten. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit met Elektro Actief, dan heeft u er geen omkijken naar. Wij zorgen voor het tijdig vervangen van lampen en het controleren van de armaturen. Zo gaat er geen kostbare stroom verloren.

Elektro Actief voor led-buitenverlichting

Laat het aanleggen van elektrische installaties over aan een erkende installateur. Voor de installatie van buitenverlichting gelden speciale veiligheidseisen. Elektro Actief is hiervan op de hoogte. Ook voor de armaturen voor buitenverlichting zijn er diverse keurmerken en veiligheidsklassen.

Wilt u meer informatie over de diensten van Elektro Actief? Klik dan hier.

Top