Ons team

Ons team

Team Elektro Actief

Elektro Actief houdt zich bezig met advisering, levering, installatie en onderhoud van duurzame en energiebesparende elektrotechnische installaties, beveiligingsinstallaties en (tele)communicatiesystemen. Wij bieden een volwaardig en deskundig dienstpakket aan, op basis van vele jaren ervaring en een no-nonsense mentaliteit. Dit doen wij met korte communicatielijnen. We zijn betrokken en resultaatgericht.

We willen groot zijn door klein te blijven. Innovatief ondernemen zit ons in het bloed en we stellen het team van Elektro Actief graag aan u voor:

Elektro-actief-wateringen

Marcel Volkering
Directeur

Mijn naam is Marcel Volkering. In mijn functie als DGA van Elektro Actief Holding ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen mijn bedrijven Elektro Actief en Elektro Actief Beveiligingen.

(06) 22245600
(0174) 715701

marcel @elektro-actief.nl

Elektro-actief-jos-van-der-valk

Jos van der Valk
Account Manager

Mijn naam is Jos van der Valk. In mijn functie als Account Manager ben ik verantwoordelijk voor de advisering en sales op het gebied van beveiligings- en communicatie (VoIP) oplossingen.

(06) 51615600
(0174) 715706

j.vandervalk@elektro-actief.nl

tom-van-lier-Elektro-Actief-Wateringen

Tom van Lier
Calculator / Werkvoorbereider

Mijn naam is Tom van Lier. In mijn functie als Calculator/ Werkvoorbereider ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van het bedrijfsbureau en het aanspreekpunt voor onze monteurs.(06) 22245599

(0174) 715702

tom@elektro-actief.nl

sandy-wentink-Elektro-Actief-Wateringen

Sandy Wentink
Administratief medewerkster

Mijn naam is Sandy Wentink. In mijn functie als Administratief medewerkster ben ik verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de urenadministratie, in- en verkoop facturatie en het debiteurenbeheer.

Aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag.

(0174) 715703

sandy@elektro-actief.nl

Team-Installateurs-Monteurs-Elektro-Actief-Wateringen

Installatie monteurs

Ons team van installatie monteurs is goed opgeleid, gemotiveerd, betrokken en inzetbaar op al onze elektrotechnische en beveiligingsactiviteiten. Tevens maakt ons team deel uit van onze 24/7 servicedienst om waar nodig uw problemen op te lossen binnen maar ook buiten kantoortijden.

(0174) 29 88 77
info@elektro-actief.nl