Servicemonteur/projectleider beveiliging

Servicemonteur/projectleider beveiliging

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste servicemonteur/projectleider beveiliging. Geen dag is hetzelfde en je voert werkzaamheden uit bij veel verschillende klanten. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, installeren, uitbreiden en onderhouden van beveiligingsinstallaties. Ook ben je projectleider en ga je regelmatig op pad om werk op te nemen.

Sommige dagen zijn deels van te voren gepland voor onderhoudswerkzaamheden, maar je zal ook flexibel met je tijd om moeten gaan om werk op te nemen en eventueel storingen op te lossen. Heel gevarieerd werk dus.

Wat bieden wij?

Een mooie en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waar je alle soorten techniek tegenkomt en dus ook veel kan leren.

En:

  • Goede mogelijkheden jezelf te ontwikkelen
  • Een onderhandelbaar salaris
  • Een eigen bus
  • Goed gereedschap
  • Een baan waar eigen inbreng erg gewaardeerd wordt
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een leuk en gezellig team

Wie ben jij?

Uiteraard heb je een opleiding in de beveiligingstechniek. Je bent enthousiast, kan zelfstandig werken, maar ook in een team. Je bent flexibel en klantgericht. Je hebt een positieve verklaring van betrouwbaarheid (VvB). Je vind het niet erg om mee te draaien in onze storingsdienst. En je bent in bezit van Rijbewijs B.

Over Elektro Actief

Elektro Actief uit Wateringen (het Westland) is uitgegroeid tot een daadkrachtige, efficiënte en flexibele organisatie op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek en telecommunicatie. Onze 12 elektro- en beveiligingsmonteurs zijn geschoolde vakmensen, professioneel en enthousiast.

Solliciteren?

Ben jij degene die we zoeken? Vul dan je naam, emailadres en telefoonnummer in op onderstaand contactformulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Heb je vragen? Stuur dan een mail naar marcel@elektro-actief.nl of neem contact op met Marcel Volkering op 0174-298877.

Top