Uw Slimme Huis – Veiligheid

Uw Slimme Huis – Veiligheid

Veiligheid in uw slimme huis | Elektro Actief Wateringen

Veilig wonen is een belangrijk onderdeel van comfortabel wonen. Thuis zijn moet ook veilig voelen. Dit kan versterkt worden met de juiste maatregelen in het slimme huis concept van Elektro Actief. Er zijn verschillende systemen en installaties die zorgen dat u, uw gezin en uw eigendommen veilig zijn. Elektro Actief is gevestigd in Wateringen en bedient het Westland.

Verlichting voor een veilig gevoel

verlichting

De juiste verlichting speelt een belangrijke rol bij veiligheid. Het begint buiten. Veilig thuiskomen, in een verlichte omgeving, is een lekker gevoel. Je welkom voelen en de gastvrijheid naar bezoekers is daarnaast ook belangrijk. Buiten geven lampen in combinatie met bewegingsschakelaars dat veilige gevoel. Als iemand de oprit betreedt, gaat het licht aan en dat houdt inbrekers buiten de deur. De alarmfunctie kan daarnaast worden verbonden met de verlichting. Bij paniek of alarm gaat automatisch in de gangen en buiten de verlichting aan.

Deurcommunicatie met intercom

De voordeur vormt de overgang tussen buiten en binnen. Dé plek waar veiligheid een grote rol speelt. Door een intercomsysteem met videoverbinding kan er altijd worden gekeken wie er voor de deur staat en kan er besloten worden of er open wordt gedaan.Veiligheid

Elektrotechnische raambewaking

Bij het verlaten van het huis kunt u een seintje krijgen als er nog een raam of deur open staat. Niet alleen handig, maar vooral veilig. Ongenode gasten komen dan niet via het raam binnen dat open stond. Ook bij harde wind kunt u profijt hebben bij de signalering. U krijgt een seintje als er schade dreigt.

Wilt u meer weten over veiligheid en uw slimme huis, neem dan contact op.

 

 

Top