Header Image
Uw Duurzame Installateur

Uw Duurzame Installateur

 

 

 

 

 

 

Elektro Actief Wateringen is aangesloten bij Uw Duurzame Installateur

 

Uw Duurzame Installateur is een landelijk samenwerkingsverband van middelgrote installatiebedrijven. Dit zijn de elektrotechnische, de werktuigbouwkundige en de beveiligingsinstallateurs. Wij hebben met elkaar gemeen dat we duurzaamheid hoog in het vaandel hebben binnen ons bedrijf.

 

Door onze samenwerking zijn we in staat ons kennispeil op een hoog niveau te houden. Komt u bij ons met een mooie uitdaging binnen ons vakgebied, dan kunnen we u zeker helpen. De collega-elektrotechnische installateurs leggen ieder jaar samen met ons meer dan 10000 zonnepanelen op daken, verzorgen wij voor honderden instanties en bedrijven de overgang naar ledverlichting, plaatsen samen meer dan 500 laadstations voor elektrische auto’s en nog veel meer.

Wij werken samen met landelijke opdrachtgevers. Dit doen we omdat wij samen m

 

et collega-bedrijven die over het hele land verspreid zijn deze klanten kunnen bedienen. Heeft u meerdere vestigingen in het land? Denk dan ook aan Elektro Actief en Uw Duurzame Installateur. Met onze collega’s van Uw Duurzame Installateur kunnen we u zeker helpen!

Omdat wij onze krachten bundelen zijn we ook in staat om een scherpe prijs aan te bieden op uw project. U vindt bij ons de kennis en inkoopkracht van een groot bedrijf, en de persoonlijke benadering en flexibiliteit zoals u dat van ons gewend bent.

Wilt u meer weten over Uw Duurzame Installateur?

Kijk dan gerust eens op de site: www.uwduurzameinstallateur.nl

 

 

Top