Uw Slimme Huis – Energiebesparing

Uw Slimme Huis – Energiebesparing

Energiebesparing en uw slimme huis | Elektro Actief Wateringen

Energie besparen is een actueel onderwerp. Kan er energie bespaard worden met het uitbreiden van de installaties? Jazeker. De efficiënte oplossingen op het gebied van uw slimme huis van Elektro Actief dragen bij aan energiebesparing en een beter milieu. Wij zijn gevestigd in Wateringen.

 Meten van realtime verbruik

De meeste mensen gebruiken meer energie dan ze denken. Wie in piektijden veel energie gebruikt, zal over niet al te lange tijd meer voor die energie moeten betalen. Wie in rustige tijden, bijvoorbeeld ’s nachts, de wasmachine laat draaien of zijn accu’s voor de elektrische auto laadt, betaalt dan minder.

Energy-monitor-300x260

Maar hoe kunt u het exacte verbruik meten? De Busch-EnergyMonitor® is het eerste onafhankelijke systeem voor energiemeting, waarmee u inzicht krijgt over het stroomverbruik in huis of van individuele stroomcircuits. Het laat u exact zien waar het verbruik geoptimaliseerd kan worden en waar kosten kunnen worden verlaagd. Naast de actuele waarden geeft de Busch-EnergyMonitor® meer belangrijke informatie, bijvoorbeeld verbruiksstatistieken voor de energiekostenplanning of details over de voeding, opgewekt door een eigen wind- of zonne-energie-installatie. Zo maakt u bij het controleren van het energieverbruik gebruik van een onafhankelijk systeem. Dankzij een speciale app kunnen de waarden met de smartphone of tablet ook onderweg worden bekeken.

 

Energiebesparing met ledverlichting

 

Ledlampen hebben inmiddels een hele ontwikkeling doorgemaakt. Door het toepassen van warme kleuren en de mogelijkheid van dimmen is ledverlichting voor thuis een goede energiezuinige en sfeervolle oplossing. Overstappen is gemakkelijk en ledverlichting kan goed worden toegepast op de installaties voor huisautomatisering zoals bij bewegingsmelders.

Wilt u meer weten over duurzaamheid en uw slimme huis, neem dan contact op.

Top