Camerabeveiliging

Camerabeveiliging
Camerabeveiliging | Elektroactief | Wateringen

Inbrekers worden gezien met camerasystemen van Elektro Actief

Camerasystemen zorgen voor het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Ze werken preventief, omdat inbrekers niet de kans willen lopen om herkend te worden. Daarnaast dragen ze bij aan een comfortabel leven. Als de camerasystemen uw woning of bedrijfspand bewaken, kunt u genieten van uw verdiende vrije tijd.

Verschillende camerasystemen

Er zijn manieren om met camera’s van uw woning of bedrijfspand te beveiligen. U kunt bijvoorbeeld de beelden laten controleren door een professioneel bedrijf. Ook kunt u bewegingsmelders door ons laten installeren en zodra er een melding binnenkomt, krijgt u bericht op uw smartphone. Met domotica technologie kunt u op uw smartphone de verschillende camera’s bedienen en kijken of de melding terecht is. Vervolgens kunt u besluiten om de politie in te schakelen als er onraad is.

Advies over camerabeveiliging 

Beveiligen is maatwerk voor ieder gebruiker, voor ieder kantoor, bedrijfsruimte, transport, overheidsgebouwen, winkelcentrums, woonhuizen en andere locaties. Voor een offerte op maat of meer informatie over een beveiligingsoplossing kunt u contact opnemen met onze account manager.

Camerasystemen

  • Synology camerabewaking
  • Avigilon Camerabeveiliging
Camerabewaking-Elektro-Actief-Synology
(0174) 29 88 77
info@elektro-actief.nl