Over ons

Over ons

Wie is Elektro Actief uit Wateringen, het Westland?

Elektro Actief uit Wateringen (het Westland) is uitgegroeid tot een daadkrachtige, efficiënte en flexibele organisatie op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek en telecommunicatie. Onze 10 elektro- en beveiligingsmonteurs zijn geschoolde vakmensen, professioneel en enthousiast.

Voor ons is er maar één klant en dat is de tevreden klant. In elke fase van het project, dus van advies tot en met installatie en after sales betrekken wij u bij het proces als u dat wenst. Hieronder leest u onze kernwaarden. Zo ziet u waar u op kunt rekenen als u met ons de samenwerking aan gaat.

Elektro Actief staat voor hoge kwaliteit

Dit bereiken wij door het gebruik van technisch hoogwaardige producten en materialen. Bovendien hebben wij uitsluitend goed opgeleide en ervaren elektromonteurs in dienst. Of onze elektromonteur nu een pand van een beveiligingsinstallaties moet voorzien of een compleet plan voor noodverlichting in een nieuw te bouwen kantoor, u krijgt bij ons de beste kwaliteit.

Van inbraakbeveiliging tot (IP) camerasystemen, van licht- en krachtinstallaties tot domotica en zorgcommunicatie en van conventionele telefonie tot VoIP telefonie (Bellen over internet), zowel in de bouw als in de industrie, wij verzorgen het voor u.

Ook voor duurzame oplossingen zoals laadstations voor elektrische auto’s, zonnepanelen of ledverlichting kunt u bij ons terecht. We stellen niet alleen strenge eisen aan onze materialen, maar leggen de lat ook hoog voor onszelf en ons personeel.

 

Onze klantenkring

Wij verzorgen onze elektrotechnische diensten voor het MKB, klein zakelijk gebruik, apothekers, huisartsenpraktijken, zorgcentra en in- en ompakbedrijven. Ook verzorgen wij elektrotechnische diensten voor de kassenbouw. Alle elektrotechniek voor de kas regelen wij.

Goed geschoold personeel

Dankzij onze strikte selectiecriteria hebben wij alleen goed opgeleide en ervaren mensen in dienst. Ons team van technici zorgt, onder leiding van onze ervaren werkvoorbereider/ projectleider, voor een deskundige uitvoering van elk project, hoe klein of groot het project ook is.

Onze mensen zijn betrokken en gedreven om voor u de beste oplossing te bedenken en deze uit te voeren. Wij zijn aangesloten bij de vakorganisaties Uneto-VNI, SEI, BORG (beveiliging) en Uw Duurzame Installateur.

Wilt u meer weten over ons bedrijf of onze diensten, neem dan contact op.

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
(0174) 29 88 77
info@elektro-actief.nl