Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Elektro Actief voorkomt dat inbrekers binnendringen

Gemiddeld worden er 250 inbraken per dag gepleegd. Het is dus noodzakelijk dat u voorzorgsmaatregelen neemt tegen inbraak. Het beschermen van uw eigendommen begint bij elektronische inbraakbeveiliging. Elektro Actief uit het Westland helpt u met inbraakpreventie.

Middelen om inbrekers buiten de deur te houden

Er zijn verschillende manieren om inbrekers buiten te houden. Hierbij kunt u denken aan rolluiken, anti-inbraak strips, deur- en raamhendels, automatische verlichting, etc. Het zien van deze beveiliging werkt meestal preventief. De inbreker zal vaak de moeite niet nemen om binnen te dringen.

Elektro Actief installeert camerasystemen die u via uw mobiel kunt besturen en bekijken

Elektro Actief installeert de nieuwste elektrotechnische systemen op het gebied van inbraakpreventie. Hierbij moet u denken aan draadloze wificamera’s die u kunt besturen en bekijken via uw smartphone of het in- of uitschakelen van lichten of andere apparaten. Hiermee kunt u de veiligheid van uw pand of huis controleren wanneer u dat wilt.

Wat kunt u zelf doen tegen inbraak?

De kans op inbraak kunt u zelf minimaliseren. Hieronder vindt u tips die vaak vergeten worden:

  • Ramen en deuren afsluiten.
  • Geen ladders laten liggen. Hierdoor kunnen inbrekers gemakkelijk het dak op. Een kliko vastmaken kan dit ook voorkomen.
  • Sleutels niet in sloten laten zitten.
  • Zorgen voor goed zicht om uw pand. Hierdoor kan de inbreker zich niet goed verschuilen.
  • Camerabewaking plaatsen.
  • Niet op Social Media vermelden dat u weg bent.

Elektro Actief adviseert en installeert de beste beveiligingsoplossing voor u

Elektro Actief is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en implementeren van elektronische beveiligingsoplossingen. Wij hebben jarenlange ervaring in het analyseren en managen van risico’s. Bij deze beveiligingsoplossingen staat de techniek centraal, als middel en niet als doel. Bij een verhoogd inbraakrisico of uit preventief oogpunt is een inbraakbeveiligingsinstallatie de juiste aanvulling op de door u al genomen maatregelen tegen inbraak.

De zichtbare aanwezigheid van een alarminstallatie heeft bovendien een preventieve werking. Een luid alarm schrikt een inbreker af. Een andere mogelijkheid is doormelding van het alarm naar een particuliere alarmcentrale (PAC) te sturen. Zij kunnen op hun beurt de politie waarschuwen en eventueel iemand die de sleutels heeft. Met domotica kunt u ook een melding krijgen op uw smartphone en live de camera’s bekijken en bedienen. Zo kunt u zelf checken of een melding terecht is.

Maatwerk in elektrotechniek en inbraakbeveiliging

Beveiligen is maatwerk. Wilt u meer tips over inbraakpreventie? Of wilt u inbraakbeveiliging laten aanleggen? Neem dan contact op met onze veiligheidsadviseur.