Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrole in uw bedrijfspand

Met toegangscontrole houdt u ongewenste personen buiten. U heeft de volledige controle over wie naar binnen kan en mag.  U kunt ook een urenregistratiesysteem koppelen aan uw toegangscontrole, kiezen voor een elektronische kaart of voor een beveiligingscode. Elektro Actief geeft advies op maat, op basis van uw wensen. Wij zijn toegangscontrole expert.

Wat houdt toegangscontrole in?

Toegangscontrole is het inspecteren en registreren van toegang in uw pand of een deel ervan. In plaats van sloten en sleutels wordt er gebruikgemaakt van elektronische beveiliging. Hierbij kunt u denken aan een elektronische kaart die de deuren openmaakt of een beveiligingscode. Een sleutelbos is hiermee verleden tijd. U kunt zelf bepalen welk deel van uw pand toegankelijk is en hoeft dus nooit meer sloten en sleutels te vervangen. Een pasje kan eenvoudig worden geblokkeerd.

De voordelen van toegangscontrole op een rij

  • U bepaalt welke delen van uw pand toegankelijk zijn en welke niet.
  • De kaart of code kan gemakkelijk onbruikbaar worden gemaakt bij verlies.
  • Toegangscontrole kunt u combineren met urenregistratie.
  • U houdt ongewenste personen buiten.
  • Het is eenvoudig in gebruik.
  • Het uitbreiden van het systeem is makkelijk.
  • U heeft een betrouwbaar systeem.

 

Wanneer toegangscontrole?

Toegangscontrole biedt in veel gevallen uitkomst. Bijvoorbeeld als objecten beveiligd moeten worden of als u wilt bepalen wie wanneer en waar naar binnen mag. Ook kunt u zien wie er op welk tijdstip binnen is geweest.

Elektro Actief uit Wateringen biedt u oplossingen voor nu en voor de toekomst. De modulaire opbouw van de toegangscontrolesystemen zorgt voor flexibiliteit. Door de gebruikersvriendelijke software is deze voor iedereen te begrijpen. De systemen kunnen worden opgenomen in een bestaand LAN-netwerk. Meerdere locaties kunnen vanuit één plaats beheerd worden.

Elektro Actief installeert een toegangscontrolesysteem naar uw wensen en voorkeuren. Er zijn installaties voor kleine en grote bedrijven.

 

 

Urenregistratiesysteem

Een urenregistratiesysteem kan gecombineerd worden met toegangscontrole. Wanneer een werknemer binnenkomt in uw pand wordt hij ingecheckt. Hierdoor kunt u eenvoudig bijhouden hoeveel tijd er besteed is aan een opdracht en waar die is uitgevoerd.

De mogelijkheden zijn divers en u kunt kiezen uit verschillende opties. Wilt u meer informatie over de toepassingen van toegangscontrole? Maak een afspraak voor een advies op maat met onze veiligheidsadviseur.

 

(0174) 29 88 77
info@elektro-actief.nl