Verlichtingsbesparing

Verlichtingsbesparing

Een goed verlichtingsplan zorgt ook voor financiële verlichting

Wist u dat 40% van het energieverbruik uit uw huis en bedrijfspand voor rekening komt van verlichting? Hier kunt u dus veel op besparen. Rekening houden met de keuze voor lampen is goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee. Elektro Actief helpt met verlichtingsbesparing met led lampen en andere energiezuinige verlichting.

Elektro Actief helpt u actief op uw verlichting te besparen

Er zijn tientallen mogelijkheden om te besparen op uw verlichting. Elektro Actief helpt u met het vinden van de beste oplossing voor uw kantoor of winkel. Verlichtingsbesparing kan op verschillende manieren:

  • Energiezuinige lampen, meestal led lampen
  • Energiezuinige armaturen
  • Daglichtafhankelijke regeling
  • Aanwezigheidsdetectie

Elektro Actief maakt een verlichtingsplan waarmee u 80% kosten kunt besparen

Wij zorgen ervoor dat u klaar bent voor de toekomst. Elektro Actief maakt samen met u een optimaal verlichtingsplan. Dit kan een kostenbesparing opleveren van 80%. Hierdoor verdient u uw investering snel terug. Met name bij led verlichting is er veel mogelijk. Ze zijn in alle kleuren te krijgen. Met led verlichting kunt u de sfeer in uw winkel of op kantoor aanpassen aan het moment. Met wit daglicht kunt u geconcentreerd werken. Warm wit licht zorgt voor sfeer. U kunt ook voor rood, paars of groen licht kiezen. Met led verlichting is alles mogelijk.

Wilt u weten hoeveel u op uw verlichting kunt besparen? Neem dan contact op.

(0174) 29 88 77
info@elektro-actief.nl