Led verlichting

Led verlichting

Led verlichting voor MKB, huisartsenpraktijk en apotheek

Met led verlichting kunt u veel geld besparen, maar dat is niet het enige voordeel. Led verlichting is in alle kleuren verkrijgbaar, waardoor u op passende momenten de sfeer in uw ruimte kunt aanpassen. Wij geven advies op het gebied van led verlichting, indien gewenst met daglichtregeling en bewegingsmelders.

Verlichtingsplan en voorbereiden

Onze rol is niet beperkt tot die van installateur alleen. Elk project staat of valt met een goede voorbereiding, engineering, een goed besparingsadvies en een verlichtingsplan. Wij worden dan ook graag in een vroeg stadium betrokken bij nieuwe ontwikkelingen. Dan profiteert u namelijk optimaal van onze expertise op het gebied van lichtadvies. Bij led verlichting is dat, vanwege de uitgebreide mogelijkheden, geen overbodige luxe.

Wilt u meer informatie over de aanleg en het onderhoud van led verlichtingsinstallaties? Neem dan contact op met Elektro Actief.

Verlichtingsbesparing

Een goed verlichtingsplan zorgt ook voor financiële verlichting. Wist u dat 40% van het energieverbruik uit uw huis en bedrijfspand voor rekening komt van verlichting? Hier kunt u dus veel op besparen. Rekening houden met de keuze voor lampen is goed voor het milieu, maar zeker ook voor uw portemonnee. Elektro Actief helpt met verlichtingsbesparing met led lampen en andere energiezuinige verlichting.

Elektro Actief helpt u actief op uw verlichting te besparen

 

Er zijn tientallen mogelijkheden om te besparen op uw verlichting. Elektro Actief helpt u met het vinden van de beste oplossing voor uw kantoor of winkel. Verlichtingsbesparing kan op verschillende manieren:

  • Energiezuinige lampen, meestal led lampen
  • Energiezuinige armaturen
  • Daglichtafhankelijke regeling
  • Aanwezigheidsdetectie

Elektro Actief maakt een verlichtingsplan waarmee u 80% kosten kunt besparen

Wij zorgen ervoor dat u klaar bent voor de toekomst. Elektro Actief maakt samen met u een optimaal verlichtingsplan. Dit kan een kostenbesparing opleveren van 80%. Hierdoor verdient u uw investering snel terug. Met name bij led verlichting is er veel mogelijk. Ze zijn in alle kleuren te krijgen. Met led verlichting kunt u de sfeer in uw winkel of op kantoor aanpassen aan het moment. Met wit daglicht kunt u geconcentreerd werken. Warm wit licht zorgt voor sfeer. U kunt ook voor rood, paars of groen licht kiezen. Met led verlichting is alles mogelijk.

Wilt u weten hoeveel u op uw verlichting kunt besparen? Neem dan contact op.

Led-buitenverlichting

Led-buitenverlichting is meer dan verlichting! Zo houdt goede buitenverlichting ook indringers tegen. Bij de buitenverlichting van Elektro Actief kunt u kiezen uit verschillende uitvoeringen en typen. Wij bieden u een lichtplan, installeren uw verlichting snel en kunnen het onderhoud verzorgen. Hierdoor gaat er geen kostbare energie verloren.

Het lichtplan voor led-buitenverlichting

Bij het aanleggen van led-buitenverlichting is een goede voorbereiding het halve werk. Het beste is om eerst een lichtplan op te stellen. Hierdoor ontstaat er een beeld van de omgeving. U kunt bijvoorbeeld met led-buitenverlichting de nadruk leggen op uw mooie pand. Elektro Actief brengt dit samen met u in kaart, zodat de verlichting volledig aan uw wensen voldoet.

Buitenverlichting van Elektro Actief:

  • Kan tegen alle weersomstandigheden
  • Biedt veiligheid
  • Past in de omgeving
  • Brengt sfeer
  • Is energiezuinig
  • Voldoet aan uw wensen

Er is tegenwoordig een enorm assortiment met goede led-buitenverlichting. Bovendien heeft led verlichting veel voordelen. Zo kunt u led lampen dimmen en ze kunnen uitkomst bieden op moeilijk bereikbare plaatsen. Led verlichting straalt daarnaast meer licht uit bij lage temperaturen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buitenreclame.

Elektro Actief zorgt voor onderhoud van led verlichting

Om het meeste rendement uit de verlichting te halen is onderhoud belangrijk. Met goed onderhoud kunt u wel 20% besparen in de verlichtingskosten. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit met Elektro Actief, dan heeft u er geen omkijken naar. Wij zorgen voor het tijdig vervangen van lampen en het controleren van de armaturen. Zo gaat er geen kostbare stroom verloren.

Elektro Actief voor led-buitenverlichting

Laat het aanleggen van elektrische installaties over aan een erkende installateur. Voor de installatie van buitenverlichting gelden speciale veiligheidseisen. Elektro Actief is hiervan op de hoogte. Ook voor de armaturen voor buitenverlichting zijn er diverse keurmerken en veiligheidsklassen.

Wilt u meer informatie over de diensten van Elektro Actief?

(0174) 29 88 77
info@elektro-actief.nl