ICT – Complete netwerken

ICT – Complete netwerken
Elektro-Actief-ICT-Netwerk-internet-routers-swichting

Elektro Actief: uw vertrouwde partner in datacommunicatie

Door de steeds zwaardere ICT (Informatie- en Communicatie Technologie) toepassingen en de verregaande integratie van data- en telecommunicatie (Voice-over-IP) is een optimaal renderend netwerk met de juiste bekabeling essentieel voor de gemiddelde MKB-er. Wij zijn uw partner op het gebied van datacommunicatie en verzorgen betrouwbare netwerken.

Advies, installatie en certificering van het netwerk is werk voor specialisten.

Als elektrotechnisch installatiebedrijf kunnen wij u adviseren over het gebruik van een adequate en kwalitatief hoogwaardige bekabeling. Daarbij hoort de professionele plaatsing en certificering, van aansluitpunt tot en met het inregelen van de patchkast.

Glasvezelnetwerken

Elektro Actief adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt data- en/of glasvezelnetwerken binnen de muren van het bedrijf. Meestal hangt het functioneren en de continuering van een bedrijf hieraan vast.

Wij ontwerpen in overleg een installatie op basis van UTP, CAT5e of CAT6e, dan wel FTP CAT5e of CAT6e dan wel glasvezelverbindingen. De keuze is sterk afhankelijk van het gebruik van het netwerk.

De gehele installatie wordt gecodeerd, vastgelegd op tekening en getest met speciale meetapparatuur. Desgewenst kan het netwerk worden gecertificeerd.

Wilt u meer weten over datacommunicatie en netwerken, neem dan contact met ons op.

(0174) 29 88 77
info@elektro-actief.nl