VoIP telefonie

VoIP telefonie
Zakeijke-VoIP-Elektro-Actief-Wateringen

Voordelig bellen met zakelijke VoIP telefonie

Met VoIP technologie kunt u voordelig met de hele wereld bellen. Omdat u een datalijn gebruikt om contact te maken, maakt u geen gebruik van het gebruikelijke telefoonnetwerk. Daarnaast is de kwaliteit van de lijn met VoIP veel beter dan een gebruikelijke telefoonlijn. U bent met één nummer overal bereikbaar. Dat kan met Zakelijke VoIP telefonie over IP (HIP).

Op uw zakelijke nummer bent u zowel thuis als onderweg bereikbaar. Mobiele nummers worden gekoppeld aan uw HIP-bedrijfscentrale, zodat u nog maar één nummer op uw visitekaartje hoeft te drukken. Door HIP te koppelen via uw dataverbinding, kunt u direct gebruik maken van het hoogwaardige telefonienetwerk van RoutIT en verlaagt HIP uw gesprekskosten aanzienlijk.

Meer functionaliteiten voor een vast bedrag per maand

Onder de naam HIP levert onze dochteronderneming, label iPro Solution in samenwerking met onze partner RoutIT Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief hoogwaardige IP-verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD-kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten zijn lager dan bij traditionele telefonie. Als u wilt, kunnen wij een koppeling maken met uw Outlook adresboek of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen. Met de Hipper-app bedient u uw telefooncentrale op afstand met uw smartphone. Met HIP-telefonie innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel en op elk moment. Is HIP ook voor u de ideale oplossing? Vraag ons label iPro Solution en Elektro Actief om advies!

Uw voordelen:

  • Vaste maandelijkse kosten, geen verrassingen achteraf;
  • Een centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig;
  • Flexibele telefonie, aanpasbaar in capaciteit en betrouwbaar;
  • Overal beschikbaar;
  • Gebruiksvriendelijk;
  • Direct inzicht in gesprekskosten;
  • Inclusief nummerbehoud.

Eén aanspreekpunt voor data en telefonie.

De abonnementsvormen

– HIP Bedrijfscentrale

Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf; alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand.

– HIP Express

De ideale dienst voor de ZZP-er met online instellingen en voicemail via e-mail. Zelfs de smartphone kan worden gekoppeld, zodat mobiel en thuis tegelijkertijd overgaan.

HIP-telefonie levert functies, die vroeger alleen betaalbaar waren voor multinationals. Ook ZZP’ers, eenmansbedrijven, MKB-bedrijven en grote(re) organisaties kunnen hier nu gebruik van maken. Flexibel in alle opzichten. Een HIP-Centrale is aanpasbaar in capaciteit, ook voor toekomstige behoeften. Van eenvoudig bellen met doorverbinden tot complexe callcenters, alles is mogelijk. Hierbij maakt het niet uit of een werknemer thuis of op kantoor is. Met HIP-Telefonie heeft u de oplossing voor elke situatie en mist u nooit meer een gesprek. Wij hebben de beschikking over een gebruiksvriendelijke portal, waarmee direct alle gespreksdetails inzichtelijk zijn en waarmee met één druk op de knop de gesprekskosten aan uw klanten zijn te factureren.

HIP Gebruikersvideo’s:

Meer informatie over VoIp

Voor een offerte op maat of meer informatie over HIP kunt u contact opnemen met onze accountmanager.

(0174) 29 88 77
info@elektro-actief.nl