WiFi voor particulier en zakelijk gebruik

WiFi voor particulier en zakelijk gebruik

WiFi voor particulier en zakelijk gebruik

Een goed dekkend WiFi-netwerk is een vereiste in uw bedrijfsruimte, kantoor omgeving en thuis.

WiFi is een technologie waarmee het mogelijk is om op afstand draadloos gegevens te versturen. Dit type verbinding is ideaal voor het gebruik op korte afstand, denk aan het WiFi gebruik thuis of op kantoor. Door het laten aanleggen van kwalitatieve en sterke WiFi verbindingen, is het niet langer nodig om overal een aansluiting voor een internetkabel te hebben. Werkzaamheden kunnen snel worden verrichten en het uploaden en downloaden van bestanden gaat precies volgens wens. Ideaal als u bijvoorbeeld met flexibele werkplekken werkt of de laptop thuis in de tuin wilt gebruiken, maar ook voor filmpje in bed. Wij leggen u graag alles uit over het belang van goede WiFi verbindingen.

Elektro Actief levert managed WiFi op maat. Uw WiFi-netwerk wordt centraal beheerd vanuit onze cloud. Wij monitoren de beschikbaarheid en performance van het WiFi-netwerk. Wij kunnen vanaf afstand uw netwerk configureren en in een handomdraai aanpassingen en updates doorvoeren.

WiFi verbindingen installeren en optimaliseren

In nagenoeg elk huishouden in Nederland is tegenwoordig een WiFi verbinding aanwezig, hierbij komen helaas nog diverse klachten en vragen kijken rondom een optimale WiFi-verbinding. Ook op de werkvloer horen wij nog vaak klachten voorbij komen over traag of slecht werkende WiFi. Een goede WiFi verbinding is tegenwoordig onmisbaar en van cruciaal belang voor de dagelijkse gang van zaken. Denk bijvoorbeeld aan de vele smart devices die door middel van het WiFi netwerk zijn aangesloten.

Als specialist op het gebied van WiFi verbindingen zit u bij Elektro Actief goed voor het laten aanleggen, installeren of verbeteren van een betrouwbaar WiFi netwerk.

Meer informatie WiFi

WiFi is maatwerk voor ieder gebruiker, voor ieder kantoor, bedrijfsruimte, transport, overheidsgebouwen, winkelcentrums, woonhuizen en andere locaties. Voor een offerte op maat of meer informatie over een WiFi oplossing kunt u contact opnemen met onze account manager.

(0174) 29 88 77
info@elektro-actief.nl